Pošta Srbije - Obnovljena pošta Klenak

30.5.2023.

Obnovljena pošta Klenak

Novootvorenu poštu 22424 Klenak posetili su danas v.d. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević i izvršni direktori Vladimir Dimitrijević i Miloš Đurić, i predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić.

Radovi na renoviranju pošte 22424 Klenak izvedeni su uz podršku Opštine Ruma. Aleksandra Ćirić istakla je značaj koji će nova moderna pošta i nove usluge imati za život u Klenku i najavila dalju pomoć u osavremenjavanju pošta u manjim mestima Opštine Ruma.

„Veoma je važno za stanovnike Klenka i okolnih mesta da imaju moderne pošte i sve usluge koje pružamo u gradskim sredinama. Želim da zahvalim predsednici opštine i svima koji su učestvovali u ovom projektu. Nove usluge, poput 420 Poštinih paketomata koje imamo u velikim gradovima, proširićemo i na manje sredine, počev od Klenka. Biće i drugih novina, u naredna dva meseca Poštu Srbije očekuje reorganizacija, a pored podizanja kvaliteta usluga time se omogućava i da rad naših zaposlenih bude adekvatno vrednovan i nagrađen. Nastavljamo obnovu naših pošta u celoj zemlji, a do kraja godine planiramo i potpunu digitalizaciju naših usluga”, rekao je Zoran Đorđević.

Pošta 22424 Klenak na adresi Mačvanska 7 u Klenku, organizovana je kao dostavna pošta i pruža usluge novčanog poslovanja, prijema, isporuke i dostave pošiljaka. Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 15 časova.