Pošta Srbije - Zahvalnica Beogradskog maratona za Poštu

28.6.2023.

Zahvalnica Beogradskog maratona za Poštu

Na svečanosti pod nazivom „Heroji 36. Beogradskog maratona”, Beogradski maraton dodelio je posebna priznanja takmičarima čije učešće i završetak trke predstavljaju svojevrsni podvig, kao i zahvalnice partnerima za doprinos razvoju i tradiciji ovog prestižnog sportskog događaja koji iznova postavlja rekorde i podiže standarde najvećih sportskih manifestacija u zemlji i regionu.

U ime Pošte Srbije, dugogodišnjeg prijatelja Beogradskog maratona, zahvalnicu je primio izvršni direktor Nebojša Marković, koji je na 36. Beogradskom maratonu istrčao polumaratonsku trku.

Direktor „Beogradskog maratona” Darko Habuš rekao je da je promocija inkluzije i ravnopravnosti veoma važan segment Maratona, a da se ovogodišnji maraton izrazito istakao po humanom karakteru, zbog čega se rodila ideja o pokretanju fondacije „Heroji Beogradskog maratona”. „U znak zahvalnosti za solidarnost, hrabrost i podršku, nagrađeni su partneri Maratona, oni koji su se svojim učešćem istakli i na koje se drugi mogu ugledati, i svi koji su učinili taj dan posebnim nekome ko to možda nije mogao sam”, istakao je Habuš.

Pošta je na ovogodišnjem 36. Beogradskom maratonu bila pokrovitelj takmičarske trke „Pošta Srbije Štafetni polumaraton”, a pobednike je nagradila plaketama i specijalno dizajniraniranim medaljama, dok je u više takmičarskih trka učešće uzelo 32 koleginica i kolega.