Pošta Srbije - Pošta 11000 Beograd 6 od danas na novoj adresi

11.9.2023.

Pošta 11000 Beograd 6 od danas na novoj adresi

Pošta 11000 Beograd 6 preseljena je iz Savske 2 na novu lokaciju u objektu DP „Boreli”, Nemanjina 4 (ugao Nemanjine i Hajduk-Veljkovog venca). Poštu je u novom poslovnom prostoru gde je danas otpočela sa pružanjem usluga korisnicima, otvorio Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije.

„U okviru dogovora sa Vladom Srbije po kome se objekat u Savskoj 2 predaje Direkciji za imovinu 14. septembra, danas smo otvorili novu modernu poslovnicu, urađenu po najsavremenijim standardima, na odličnoj lokaciji. Za sve naše korisnike koji su do juče koristili usluge stare pošte 6 omogućili smo sve servise dostupne i u Glavnoj pošti. Nastavljamo sa povećanjem dostupnosti poštanskih usluga, a samo jedan od naših planova je i skoro otvaranje nove pošte u zgradi Skyline-a u Kneza Miloša. Verujem da će naša nova poslovnica ulepšati izgled ovog dela grada, na zadovoljstvo građana i korisnika”, rekao je Zoran Đorđević.

Pošta 11000 Beograd 6, na devet šaltera, pruža poštansko-finansijske usluge, prijem i isporuku pošiljaka, usluge menjača i prodaje poštanskih vrednosnica. Ispred objekta pošte, korisnicima je dostupan Poštin paketomat 11853.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 15 časova.