Pošta Srbije - Pošta i BPŠ započele pregovore da zajedničkim snagama šire mrežu bankomata

13.9.2023.

Pošta i BPŠ započele pregovore da zajedničkim snagama šire mrežu bankomata

Direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević održao je  sastanak sa članom Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Aleksandrom Čortanom i direktorkom Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo BPŠ Jelenom Sekulović, na kojem je dogovoreno zanavljanje Poštinih bankomata u narednih godinu dana.

Predloženo je da novi bankomati budu postavljeni na lokacijama u skladu sa potrebama građana, a dodatno, i da će se na graničnim prelazima i drugim mestima gde postoji potreba, postaviti bankomati na kojima će biti moguće obaviti i menjačke poslove.

„Pošta Srbije predložila je Banci Poštanska štedionica i da, s obzirom na široku rasprostranjenost mreže banke, razmotri i mogućnost postavljanja Poštinih paketomata na lokacijama gde postoji interesovanje građana. Na sledećem sastanku zakazanom za petak očekuje se finalizacija razgovora i potpisivanje sporazuma o postavljanju paketomata i bankomata”, rekao je direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević.

Dalja saradnja Banke Poštanska štedionica i Pošte Srbije odražava posvećenost dve kompanije ispunjavanju potreba građana Srbije. Obe organizacije će nastaviti da pažljivo razmatraju zahteve građana i raditi na tome da im izađu u susret, što će doprineti koristi kako banci, tako i Pošti, kao i celokupnoj zajednici.