Pošta Srbije - Mladen Vujević najuspešniji Post Pro promoter u avgustu

26.9.2023.

Mladen Vujević najuspešniji Post Pro promoter u avgustu

Sa preuzetih 970 post-ekspres pošiljaka na adresama korisnika tokom avgusta, Mladen Vujević, dostavljač pošte 11019 Beograd 170 Radne jedinice „Beograd centar”, poneo je titulu najuspešnijeg Post Pro promotera za prethodni mesec.

Pored titule na koju je, kako ističe, veoma ponosan, Vujević je dopunskim angažovanjem u zavisnom preduzeću Pošte Srbije „Post Pro” ostvario značajnu finansijsku nadoknadu u visini jedne cele plate, odnosno 54.000 dinara neto i 82.000 bruto zaradu.

Kada smo ga kontaktirali povodom prestižnog priznanja, Mladen Vujević nam je rekao: „Posebno sam zahvalan direktoru Zoranu Đorđeviću, koji je za zaposlene koji su na terenu u svakodnevnom kontaktu sa korisnicima, omogućio ovu značajnu priliku za dodatnu zaradu. Ja sam u avgustu zaradio najviše – čak dve plate, dok sam i u prethodnim mesecima postizao zaista dobar rezultat”.

Dodao je: „Od početka rada u Pošti u maju 2020. godine bio mi je cilj da dam sve od sebe, da dobro obavljam posao. Drago mi je i posebno je zadovoljstvo što su to sve moji nadređeni i primetili, direktorka „Post Pro” Spasenija Ožegović i direktor moje matične radne jedinice Darko Ognjenović, kao i sam generalni direktor lično”.

Ovaj mladi i simpatični, a pre svega preduzimljivi momak, navodi da mu je kada se krajem prošle godine priključio Post Pro timu, motiv prvenstveno bio da ostvari dopunsku zaradu, te je odlučio da uz sve redovne obaveze uloži dodatni trud i vreme. Kaže da u početku nije imao prevelika očekivanja. Sada, svega nekoliko meseci kasnije, zadovoljan je što se opredelio na taj korak zbog rezulata koje postiže, a posebno jer se nedavno oženio i sa suprugom očekuje prvo dete u decembru.

Objašnjava nam kakvi su bili sami počeci ovog poduhvata. „Stekavši poverenje redovnih korisnika tokom obavljanjaredovne dostave PE pošiljaka, osluškujući njihove potrebe i iskustva sa privatnim kurirskim službama, ponudio sam im mogućnost preuzimanja pošiljaka na adresi. Sa razvojem njihovog posla rastao je i broj pošiljaka za preuzimanje, do zaista neverovatne brojke od blizu 1.000 pošiljaka u jednom mesecu, i to zasamo četiri korisnika, fizička lica”, kaže Vujević.

Mladen ima redovan veliki i zahtevan rejon za dostavu PE pošiljaka na području između Hotela Moskva i Kliničkog centra, TC Galerija i Kalemegdana. Ističe da je ključ u postizanju uspeha na oba zadatka – posvećenost, dobra organizacija i jaka disciplina, što su veštine koje je duži niz godina razvijao tokom bavljenja ragbijem, što mu je i danas hobi.

Posebno ističe i da je za sve promotere obezbeđena adekvatna i vredna obuka. Kolegama, kaže, rado prenosi svoja dobra iskustva i iskreno ih savetuje da se i oni oprobaju i priključe Post Pro timu. „Povremeno su rezultati nešto niži, a onda postanu značajni. Vredi pokušati – uspeh je bliže nego što mislite”, zaključuje Mladen Vujević, dostavljač post-ekspres pošiljaka i najuspešniji Post Pro promoter.