Pošta Srbije - Održana četrdeset šesta sednica Nadzornog Odbora

26.10.2023.

Održana četrdeset šesta sednica Nadzornog Odbora

Nadzorni odbor Javnog preduzeća „Pošta Srbije” na čelu sa predsednikom NO Borišom Šarencem, održao je četrdeset šestu sednicu u prisustvu vršioca dužnosti direktora Pošte Srbije Zorana Đorđevića i dela poslovodstva.

Đorđević je na sednici Nadzornom Odboru izložio predloge za pokretanje inicijative za isplatu zarade iz dobiti i prijem novih radnika, koji su prihvaćeni i koji će biti upućeni Vladi Republike Srbije.

Na sednici je prezentovan izveštaj o poslovanju JP „Pošta Srbije“ za period januar-septembar 2023. godine, i između ostalog, izloženi je predlog Akcionog plana za sprovođenje optimizacije poslova sa hodogramom aktivnosti, predlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji, kao i predlog projektne grupe za vrednovanje poslova koji su utvrđeni u predlogu sistematizovanih poslova.

Direktor Funkcije finansija i ekonomskih poslova Vladan Žarković, direktorka Funkcije pravnih poslova i upravljanja nepokretnostima Nataša Dimitrijević i direktorka Funkcije poštanske Mreže Mirjana Rafael upoznali su Nadzorni odbor sa trenutnim stanjem u funkcijama kojima upravljaju.