Pošta Srbije - Sa proširenog kolegijuma: Sutra počinje isplata zarade iz dobiti

26.10.2023.

Sa proširenog kolegijuma: Sutra počinje isplata zarade iz dobiti

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije” Zoran Đorđević održao je danas prošireni kolegijum Preduzeća kome su, pored izvršnih direktora i direktora funkcija, prisustvovali koordinatori i zamenici koordinatora za radne jedinice, direktori radnih jedinica van regija i regionalnih radnih jedinica, pomoćnici direktora regionalnih radnih jedinica za područne jedinice, upravnici pošta prvog reda i van reda i predstavnici sindikalnih organizacija koje deluju u Preduzeću.

 

Posebna pažnja posvećena je daljem poboljšanju uslova rada i materijalog statusa zaposlenih. Tim povodom, direktor Đorđević obavestio je prisutne da je Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici odobrila isplatu zarade iz dobiti zaposlenima u JP „Pošta Srbije”, kao i da će isplata početi sutra, 27. oktobra i da će se završiti u ponedeljak, 30. oktobra.

Između ostalog, analizirani su rejoni i radni učinak zaposlenih i diskutovano je o povećanju broja zaposlenih, novom pravilniku o nagrađivanju poštara, dostavljača i šalterskih radnika po učinku i daljem poboljšanju kvaliteta usluga koje Pošta Srbije pruža.