Pošta Srbije - Pošta Srbije demantuje neistinite informacije o obustavi rada u Subotici

20.11.2023.

Pošta Srbije demantuje neistinite informacije o obustavi rada u Subotici

Javno preduzeće „Pošta Srbije” obaveštava javnost da je informacija agencije Beta o obustavi rada 11 stalno zaposlenih poštara u Subotici neistinita. U kontinuitetu se suočavamo s nizom neosnovanih i netačnih vesti, a ova informacija je samo poslednja u nizu.

Pozivamo građane Srbije da se lično uvere u rad poštanskih službi, proveravajući svoje poštanske sandučiće u narednim danima.

Takođe, apelujemo na sve medije da odgovorno postupaju i ne šire neproverene i neistinite vesti koje štete ne samo Pošti Srbije, već i građanima, partnerima i korisnicima naših usluga.

Podsećamo da je na sastanku u Vladi Srbije prethodne nedelje potpisan sporazum s predstavnicima radnika Pošte Srbije. Prisutni predstavnici radnika, koji su se odazvali pozivu upućenom apsolutno svima, izneli su svoje stavove i nakon višesatnih razgovora, pregovori su uspešno okončani. Ovim putem zahvaljujemo svim kolegama na pokazanoj konstruktivnosti i odgovornosti tokom pregovora, na pokazanom poverenju i prestanku obustave rada.

Pošta Srbije će, u skladu s potpisanim sporazumom, nastaviti redovni šestomesečni dijalog s najvišim rukovodstvom Vlade Srbije, te raditi na dodatnom poboljšanju uslova rada za sve zaposlene.