Pošta Srbije - Pošta Srbije na festivalu Zimska bajka

8.12.2023.

Pošta Srbije na festivalu Zimska bajka

Pošta Srbije i ove godine deo je festivala „Zimska bajka“ koji se od 8. decembra do 8. januara održava u Savskom parku Beograda na vodi. U sklopu ovog festivala, Pošta Srbije je pripremila poseban praznični program.

Za sve posetioce i učesnike festivala otvorena je praznična pošta 11161 Beograd 16 koja će pružati poštansko-finansijske usluge – uplate i isplate novca, usluge menjača, prijem pošiljaka, kao i prodaju poštanskih maraka i vrednosnica, čestitki i poklona iz gift programa. Radno vreme pošte svim danima tokom trajanja festivala je od 13 do 20.30 časova. Posetioci će takođe imati priliku da naprave magične fotografije u Poštinoj novogodišnjoj kočiji kao i na već dobro poznatom mestu za najbolje novogodišnje fotografije - poštanskoj govornici koja će ih čekati pored pošte.  

Za najmlađe posetioce, Pošta Srbije pripremila je i kreativne radionice „Poštanski satić“, koje će se održavati 9, 23, i 30. decembra i 8. januara, s početkom u 12 časova.

U samom finišu ovogodišnje „Zimske bajke“, održaće se i svečana dodela nagrada pobednicima Poštinog nagradnog literarnog i likovnog konkursa „Pismo Božić Bati“, namenjenog deci uzrasta do 12 godina iz cele Srbije. Za dobitnike u grupnoj i pojedinačnoj konkurenciji Pošta Srbije spremila je vredne nagrade - vaučere za tehniku, sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Konkurs traje do 20. decembra, a radovi se šalju na adresu: Poštanski pregradak 900, 11120 Beograd 35, sa naznakom Nagradni konkurs „Pismo Božić Bati”. Uslovi nagradnog konkursa i obrasci izjava o saglasnosti, dostupni su na sajtu Pošte Srbije.