Pošta Srbije - Najbolji radnici četvrtog kvartala dobili priznanja

2.2.2024.

Najbolji radnici četvrtog kvartala dobili priznanja

Najboljim zaposlenima na tehnološkim poslovima u Preduzeću priznanja „Najbolji radnik” za četvrti kvartal 2023. godine uručio je v.d. direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević u sedištu Preduzeća. Direktor Đorđević čestitao je kolegama na postignutim rezultatima i uspehu u standardno jakoj konkurenciji i predočio planove za tekuću poslovnu godinu.

„Očekivanja su da novi projekti i usluge koje smo razvili u prethodnom periodu donesu značajne prihode, izdvoje nas i učvrste našu vodeću poziciju na tržištu. Nastavljamo rad na našoj reformi i reogranizaciji koja će znatno doprineti unapređenju materijalnog položaja zaposlenih i uslova rada, razvoju kadrovskog potencijala i maksimalnom nagrađivanju zaposlenih za ostvarene rezultate. Hvala vam na posvećenosti i izuzetnom doprinosu u posebno zahtevnom periodu protekle godine”, rekao je Đorđević.

Najbolji poštari su Boško Laćarac, RRJ „Pančevo, Sremska Mitrovica” (22000 Sremska Mitrovica), Robert Miščević, RRJ „Subotica, Zrenjanin, Sombor, Kikinda” (25260 Apatin), Nenad Stojanović, RJ „Beogradski venac” (11233 Ralja), i Milorad Lacković, RJ „Zemun” (11277 Ugrinovci). U kategoriji najbolji dostavljač/vozač nagrađen je Dragan Pavićević, dostavljač, RRJ „Užice, Šabac, Valjevo” (15300 Loznica).

Za najbolje šalterske radnike proglašeni su Dragana Matić, RJ „Zemun” (11070 Beograd 27), Danijela Stanimirović, RJ „Niš” (18101 Niš), Nenad Markov, RRJ „Vranje, Leskovac, Prokuplje, Pirot” (18320 Dimitrovgrad), i Danica Bursać, RJ „Beogradski venac” (11253 Sremčica).

Najbolji upravnici pošta su Aleksandar Živković, RRJ „Užice, Šabac, Valjevo” (15311 Draginac) i Valentina Denić, RJ „Beogradski venac” (11500 Obrenovac).

Priznanje za najboljeg kontrolora/blagajnika dodeljeno je Vladislavi Stojimirović, kontroloru u RJ „RPLC Beograd”, dok je za najboljeg radnika u preradi poštanskih pošiljaka nagrađen Vladimir Mađarov, iz RRJ „Subotica, Zrenjanin, Sombor, Kikinda” (23200 Zrenjanin).