Pošta Srbije - Nagrade najboljim zaposlenima

8.2.2024.

Nagrade najboljim zaposlenima

Odlukom v.d. direktora Pošte Srbije, četiri koleginice vanredno su nagrađene za izuzetan doprinos poslovnom uspehu Preduzeća u 2023. godini. Njih je danas u Regionalnom poštansko-logističkom centru „Beograd” ugostio direktor Zoran Đorđević, zajedno sa članovima kolegijuma direktora Preduzeća.

Nagrađene su Jelena Milosavljević, pomoćnica direktora Radne jedinice „Novi Sad”, Nadica Sudimac, tehničarka za šalterske poslove u pošti 37230 Aleksandrovac (PJ „Kruševac”), Slađana Damjanov, poštarka u pošti 26203 Sefkerin (Sedište RRJ „Pančevo, Sremska Mitrovica”), i Slađana Mešković, zaposlena na poslovima vozača motornog vozila u Poštanskom centru 24200 Subotica.

Zoran Đorđević čestitao je koleginicama na visokom stepenu profesionalnosti i požrtvovanosti u izvršavanju radnih zadataka.

„Zadovoljan sam što smo pronašli način da se posebno, van standardnog kvartalnog i godišnjeg nagrađivanja, zahvalimo i pohvalimo sve koji pružaju maksimum na najzahtevnijim radnim mestima, u pružanju poštanskih i drugih usluga visokog kvaliteta. To nam je uvek bio glavni motiv, što ćemo u potpunosti urediti završetkom reforme i reorganizacije koje smo preduzeli. Svi zaposleni treba da znaju da će za ostvarene rezultate i poseban doprinos ubuduće biti nagrađeni po više osnova”, rekao je Đorđević.