Pošta Srbije - Konkurs za preduzetnice – Za najboljih 100 besplatan marketing i edukacija

8.3.2024.

Konkurs za preduzetnice – Za najboljih 100 besplatan marketing i edukacija

Pošta Srbije otvorila je danas novi nacionalni nagradni konkurs ,,100 uspešnih poslovnih žena”, za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Konkurs je od 8. marta do 8. aprila 2024. otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva. Sve one se na konkurs mogu prijaviti u jednostavnom postupku, on-lajn prijavljivanjem na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs/.

Kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti. Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa100 uspešnih poslovnih žena”.

Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.

Izuzetno, za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije, značajno je povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PKS).

Lista nagradnih edukacija obuhvata deset radionica na temu marketinga i tehnika prodaje, veština asertivne komunikacije, digitalizacije u poslovanju, izvora finansiranja, istraživanja tržišta i izrade biznis plana, projektnog menadžmenta i umrežavanja i nastupa na inostranom tržištu.

Konkurs „100 uspešnih poslovnih žena” otvoren je do 8. aprila. Uslovi konkursa dostupni su na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs/. Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.