Pošta Srbije - Pošta Srbije na 37. Beogradskom maratonu

28.4.2024.

Pošta Srbije na 37. Beogradskom maratonu

Pošta Srbije još jednom je iskazala svoju snažnu podršku zdravom načinu života i aktivnom angažmanu u zajednici kroz svoje učešće na 37. Beogradskom maratonu, jednom od najznačajnijih sportskih događaja u regionu.

U okviru ove manifstacije održana je i  "Pošta Srbije Štafetni polumaraton", a pobednicima je nagrade uručio direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević.

"Sa zadovoljstvom ističemo da smo treću godinu zaredom aktivni učesnici ove izuzetne sportske manifestacije koja privlači ljude iz svih krajeva sveta. Beogradski maraton za nas predstavlja višestruku priliku - ne samo da se takmičimo, već i da promovišemo važnost zdravog življenja i sportskog duha. Našim učešćem i podrškom, nastojimo da ohrabrimo kako naše zaposlene, tako i širu zajednicu, da prepoznaju značaj redovne fizičke aktivnosti i zdravih životnih navika. Beogradski maraton odražava predanost Beograda i Srbije ka unapređenju sportskih aktivnosti i stavljanju naše zemlje na mapu atraktivnih lokacija za sportske događaje", rekao je Đorđević.

Pored podrške trkačima, Pošta Srbije je pripremila posebna iznenađenja za posetioce u poštinim paketomatima, dodatno obogaćujući atmosferu ovog velikog sportskog događaja.