Pošta Srbije - Prvomajska čestitka

30.4.2024.

Prvomajska čestitka

Srećan Prvi maj – Praznik rada, svim građanima Srbije i korisnicima naših usluga. Zoran Đorđević, v.d. direktora Pošte Srbije, čestitao je zaposlenima ovaj praznik:

„Poštovane kolege, želim da vam uputim najsrdačnije čestitke i izrazim duboku zahvalnost za vaš trud, posvećenost i predan rad koji ste uložili u razvoj naše Pošte. Svaki put kada ste izašli na teren, svaki put kada ste brzo i efikasno dostavili pošiljku, svaki put kada ste pomogli našim korisnicima – to su trenuci koji su doprineli našem uspehu. Vaša posvećenost i profesionalizam su stubovi na kojima počiva naša organizacija, i zato vam se danas posebno zahvaljujem.

Današnji dan takođe predstavlja i priliku da se osvrnemo na naše ciljeve i planove za budućnost. Ostajemo na istom putu - putu unapređenja poslovanja, modernizacije i digitalizacije naših usluga, povećanja zadovoljstva naših zaposlenih i naših klijenata i nastavljamo da zajedno gradimo bolju budućnost za Poštu Srbije. Srećan Praznik rada - 1. maj!“, poručio je Đorđević.