Pošta Srbije - Nova vozila u službi korisnika

27.5.2019.

Nova vozila u službi korisnika

Novih 146 dostavnih vozila za prevoz tereta od danas su deo Poštine tehnološke flote, dok će još 111 dostavnih vozila biti isporučeno u narednim danima, nabavljenih u skladu sa strateškim opredeljenjem unapređenja logističkih kapaciteta i liderskom tržišnom pozicijom.

„Pošta Srbije nastavlja jačanje najveće i najrasprostranjenije nacionalne distributivne mreže, pouzdanosti i kvaliteta poštanskog servisa, istovremeno idući u susret ubrzanom razvoju e-trgovine i povećanju broja e-pošiljaka. Nova tehnološka vozila povećaće sigurnost pošiljaka u transportu, kvalitet poštanskog servisa i zadovoljstvo korisnika, obezbeđujući istovremeno i bolje uslove rada zaposlenih”, izjavila je Mira Petrović, v.d. direktora Pošte Srbije.

257 vozila, tipa Fiat Doblo Cargo 1.3MTJ, koja će biti distribuirana u sve radne jedinice širom Srbije, gde je predviđeno da se koriste za obavljanje poslova specijalizovane dostave, obezbediće najširu dostupnost, dok će tehnološka flota Preduzeća, brojati preko 1.700 vozila na usluzi korisnicima.

Pošta Srbije je sinonim za brzinu, pouzdanost i kvalitet na polju poštanskih usluga i ima dominantnu poziciju na komercijalnom tržištu ekspres i paketskih usluga. Priznanje kvalitetu Poštinih usluga dali su i potrošači dodeljujući joj nagradu Moj izbor za omiljeni brend u 2019. godini, u kategoriji „Transport”.