Pošta Srbije - Pošta Srbije je omiljeni domaći brend

6.3.2020.

Pošta Srbije je omiljeni domaći brend

Pošta Srbije je omiljeni domaći brend po mišljenju potrošača i dobitnik prestižnog domaćeg priznanja – Moj izbor za 2020. godinu. Na osnovu rezultata istraživanja, koje je sprovelo Udruženje Moja Srbija, Pošta Srbije je osvojila najviše glasova potrošača u kategoriji Transport, na osnovu čega je postala dobitnik ovog prestižnog priznanja.

„Ove godine Pošta Srbije obeležava 180 godina postojanja, što nas obavezuje da  konstantno unapređujemo kvalitet usluga uz istovremeno podizanje standarda najrazvijenije nacionalne distributivne mreže, koja omogućava najširu dostupnost i garantuje kvalitet po pristupačnim cenama i pod jednakim uslovima za sve korisnike. Stoga nas raduje da su korisnici prepoznali i nagradili naše napore”, istakla je Mira Petrović, v. d. direktora.

Akcija Moj izbor, u kojoj se dodeljuju istoimena priznanja najboljim domaćim proizvodima i brendovima, isključivo na osnovu glasova potrošača, ove godine je organizovana po deseti put, a Pošta Srbije ovo prestižno priznanje dobija treći put zaredom.

Ovo je drugo priznanje koje je Pošta Srbije dobila od početka godine, budući da je prošlog meseca odlikovana Zlatnim sertifikatom, najvišim standardom za kvalitet usluga u međunarodnom poštanskom saobraćaju, od strane Svetskog poštanskog saveza.