Pošta Srbije - Pošta Srbije dobitnik priznanja Moj izbor za 2021.

28.4.2021.

Pošta Srbije dobitnik priznanja Moj izbor za 2021.

Pošta Srbije dobitnik je priznanja Moj izbor 2021, u kategoriji Transport, u jedanaestoj akciji izbora najboljih domaćih proizvoda i brendova u Srbiji, koju je sprovelo Udruženje Moja Srbija, uz podršku Grada Beograda. Da je Pošta među omiljenim domaćim brendovima pokazali su glasovi potrošača u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

„Priznanje Moj izbor od posebnog je značaja za Poštu Srbije i njene zaposlene, upravo jer govori o dubokom poverenju potrošača koje poklanjaju Pošti, kao i da nas naši korisnici prepoznaju kako po kvalitetu usluga, tako i po konstantnim naporima na podizanju standarda u poslovanju”, istakao je Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije.

Prestižno priznanje Moj izbor, za kategoriju Transport, Pošta Srbije dobija četvrtu godinu zaredom. Samo nedelju dana ranije ovog aprila, Pošta je dobila i priznanje „Miljenik potrošača” u prvom izboru Udruženja Moja Srbija, za omiljene brendove na tržištu Srbije bez obzira na poreklo, u kategoriji Transport robe i putnika, takođe na osnovu najviše dobijenih glasova potrošača.

Cilj akcije Moj izbor je da skreće pažnju potrošača na dobar kvalitet domaćih proizvoda i poziv da, uvek kada su u mogućnosti, biraju domaće.