Pošta Srbije - Pošti uručeno priznanje Miljenik potrošača

13.5.2021.

Pošti uručeno priznanje Miljenik potrošača

Danas su u svečanoj sali Skupštine Grada uručena priznanja Miljenik potrošača, koja ove godine prvi put dodeljuje Udruženje „Moja Srbija”, uz podršku Grada Beograda. Pošta Srbije dobitnik je priznanja za omiljeni brend u kategoriji transporta robe i putnika. Nagradu je primio Zoran Đorđević, vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije.

„Hvala na priznanju i ukazanom poverenju. Veliko nam je zadovoljstvo kada dominantnu poziciju Pošte na tržištu i pored izuzetne konkurencije, potvrde potrošači. U obavezi smo da naše usluge stalno usavršavamo, upravo po njihovoj meri, zasnovane na savremenim tehnologijama, uz garantovanu najširu dostupnost, kvalitet i pouzdanost”, rekao je direktor Đorđević.

Priznanja „Miljenik potrošača” dodeljuju se isključivo na osnovu glasova potrošača, po principu i iskustvu desetogodišnjeg organizovanja akcije „Moj izbor”. Dobitnici su izabrani u 30 kategorija, u konkurenciji 1.500 najpoznatijih brendova na domaćem tržištu, bez obzira na njihovo poreklo i poreklo kompanije u čijem se vlasništvu nalaze. Finalno glasanje sprovedeno je tokom marta i aprila na teritoriji Srbije, metodom „lice u lice”.