Pošta Srbije - Zoran Đorđević izabran za člana Upravnog odbora Privredne komore Srbije

17.6.2021.

Zoran Đorđević izabran za člana Upravnog odbora Privredne komore Srbije

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije“ Zoran Đorđević, izabran je danas za člana Upravnog odbora Privredne komore Srbije u četvorogodišnjem mandatu. Đorđević je na ovu funkciju imenovan na predlog predsednika Privredne Komore Srbije, Marka Čadeža.

Obrazlažući predlog, Čadež je izrazio ubeđenje da će, imajući u vidu visoko postavljene ciljeve i planirane aktivnosti Privredne komore Srbije, Zoran Đorđević kao član Upravnog odbora, značajno doprineti radu najznačajnije nacionalne privredne asocijacije.

Direktor Đorđević se zahvalio na imenovanju koje je, kako je rekao, prihvatio sa željom da u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, postavimo Poštu na mesto koje zaslužuje - kao najbolju i najjaču domaću kompaniju.

„To je moguće samo ako unapredimo poslovanje, digitalizujemo usluge i servise za građane i privredu, ali i unapredimo materijalno-finansijski položaj radnika Pošte koji su njen najvažniji resurs. Zadovoljstvo zaposlenih je osnova svih naših aktivnosti, jer bez toga ne bi bilo moguće ni postizanje planiranih ciljeva“, istakao je Zoran Đorđević.

Predsednik Privredne komore Srbije, Marko Čadež, zahvalio se Đorđeviću na tome što će kao član Upravnog odbora svoje vreme, znanje i iskustvo posvetiti radu u korist privrede Srbije.