Pošta Srbije - Bašaid dobio poštu u novom modernom poslovnom prostoru

19.7.2021.

Bašaid dobio poštu u novom modernom poslovnom prostoru

Pošta 23316 Bašaid otpočela je danas s radom u novom poslovnom prostoru u Vojvođanskoj 67, u naselju Bašaid opštine Kikinda. U novim prostorijama modernog izgleda i dizajna i poboljšane funkcionalnosti za korisnike i za zaposlene, poštu je otvorio Zoran Đorđević, vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije.

Direktor Đorđević poručio je da su mu podjednako važni uslovi rada zaposlenih i dobar poslovni ambijent u svim poslovnicama, onima u manjim mestima, kao i u velikim gradovima. „Uz uvođenje novih usluga i unapređenje infrastrukture u manjim sredinama, gde je pošta dodatno i ključni faktor povezivanja i važan preduslov revitalizacije i funkcionisanja lokalnih zajednica, prioritet nam je uređenje i rekonstrukcija svih poslovnica u Srbiji, prvenstveno na korist građana, ali i dela zaposlenih koji su radili u uslovima koji nisu bili najpovoljniji”, rekao je direktor Đorđević, najavivši sveobuhvatne aktivnosti na unapređenju poštanske mreže.

Pošta 23316 Bašaid obavlja usluge prijema, isporuke i dostave pošiljaka, novčanog poslovanja, menjačkih poslova i transfera novca Western Union, za preko 1.000 domaćinstva i više od 3.100 stanovnika. Radno vreme pošte je od 7 do 14 časova radnim danima.

U Kikindi je šest korporativnih pošta na raspolaganju korisnicima u gradskom području, dok ih je ukupno 15 na teritoriji opštine Kikinda, gde korisnici mogu dobiti sve poštansko-finansijske usluge.