Pošta Srbije - Zemun dobio još jednu savremenu poštu

15.11.2021.

Zemun dobio još jednu savremenu poštu

Novu poštu 11083 Beograd 144 u Zemunu otvorio je danas Zoran Đorđević, vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije. Za moderno opremljenu poslovnicu sa tri automatizovana šaltera, odabrana je veoma frekventna lokacija u ulici Prve pruge 1, delu Zemuna u kome je oko 12.650 stanovnika, skoro 5.000 domaćinstava i više od 970 pravnih lica. Otvaranju je prisustvovao i predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević.

„Našu mrežu poslovnica širimo svuda gde postoji potreba i zahtevi korisnika, u manjim sredinama, kao i u velikim gradovima i opštinama koje se poput Zemuna ubrzano šire i razvijaju. Prioritet nam je da novi imidž kompanije izgradimo u svim segmentima, podizanjem kvaliteta usluga, uređenjem, rekonstrukcijom i modernizacijom svih poslovnica i tehnoloških vozila, paralelno sa daljim ulaganjima u nove usluge. Deo ovog zahtevnog posla obavljamo u partnerstvu sa lokalnim samoupravama, sa kojima kreiramo bolji ambijent za život građana, kao i sa preduzetnicima, pravnim i fizičkim licima, kojima nudimo kako povoljne i kvalitetne usluge, tako i atraktivnu mogućnost saradnje kroz projekat otvaranja ugovornih pošta ili šaltera, čime mogu obezbediti dodatni prihod ili rešiti pitanje zaposlenja”, rekao je direktor Zoran Đorđević.

Nova zemunska pošta 11083 Beograd 144 obavlja prijem, isporuku i dostavu pošiljaka, poštansko-finansijske i usluge menjačkih poslova. Radno vreme pošte je od 8 do 19 časova radnim danima i subotom od 8 do 15 časova. U Zemunu je ukupno 17 pošta na raspolaganju korisnicima.