Pošta Srbije - Prošireni kolegijum o razvojnim planovima

16.12.2021.

Prošireni kolegijum o razvojnim planovima

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije” Zoran Đorđević danas je na proširenoj sednici kolegijuma kojoj su prisustvovali direktori radnih jedinica, direktori regionalnih radnih jedinica, pomoćnici direktora regionalnih radnih jedinica u područnim jedinicama, kao i upravnici 50 pošta, upoznao rukovodstvo sa planovima poslovanja Preduzeća.

Đorđević je posebno istakao razvojne planove usmerene na tehnološko i organizaciono unapređenje poslovanja, materijalni položaj zaposlenih i poboljšanje korisničkog iskustva, pre svega kroz širenje poštanske mreže i poboljšanje izgleda i funkcionalnosti poslovnica širom zemlje. Takođe, predstavljeni su i plan i koraci koji podrazumevaju tehnološku modernizaciju transportne flote, sortirnih i preradnih kapaciteta, kao i osavremenjavanje i efikasniju isporuku krajnjim korisnicima putem uveođenja mreže paketomata.

Kako bi se dodatno ispitalo tržište i proverio kvalitet usluga koje pruža Preduzeće, od naredne godine planirano je uvođenje „tajnog kupca” na teritoriji cele Srbije, u cilju unapređenja kvaliteta i povećanja zadovoljstva korisnika, zaključio je Đorđević.