Инфо - Сервисне информације

Пошта 11126 Београд 56 у улици Николе Груловића 14, неће радити у среду 4. маја 2022. године, у периоду од 8.30 до 17 часова, због извођења радова на електричној мрежи. Корисницима је на располагању најближа пошта 11052 Београд 141 у Булевару краља Александра 516ж.

За првомајске празнике, од 1. до 3. маја 2022. године, радиће дежурне поште у Београду и другим градовима и поште на граничним и административним прелазима.

Свих дана празника, Главна пошта у Таковској 2 у Београду, пошта на аеродрому Никола Тесла и поштe на граничним и административним прелазима, радe неизмењено – нон-стоп. Радиће и поште у тржним центрима у Београду, Крагујевцу, Сремској Митровици, Шапцу и поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору.

У понедељак 2. маја, дежураће и поште у свим већим градовима и туристичким центрима, док ће у уторак, 3. маја радити 68 пошта у целој земљи.

Списак дежурних пошта са радним временима можете видети овде.

Пошта 11122 Београд 110 у улици Слободана Јовановића 2, неће радити у четвртак 28. априла 2022. године, у периоду од 8.30 до 14 часова, због извођења радова на електричној мрежи. Корисницима је на располагању најближа пошта 11162 Београд 18 у улици Вишњичка 110б.

За васкршње празнике, од 22. до 25. априла 2022. године, радиће дежурне поште у Београду и другим градовима и поште на граничним и административним прелазима – укупно 72 поште у целој земљи.

Свих дана празника, Главна пошта у Таковској 2 у Београду, пошта на аеродрому Никола Тесла и поштe на граничним и административним прелазима, радe неизмењено – нон-стоп.

У петак 22. априла и понедељак 25. априла, радиће и поште у тржним центрима у Београду, Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору. Ове поште биће отворене и у суботу 23. априла, а тог дана дежураће и друге поште у већим градовима и туристичким центрима.

На Васкрс, у недељу 24. априла, радиће београдска Главна пошта, пошта на аеродрому Никола Тесла и поште на граничним и административним прелазима.

Списак дежурних пошта са радним временима можете видети овде.

На верски празник католички Ускрс, од 15. до 18. априла 2022. године, 34 поште у Војводини неће радити. Међу њима, 18 је пошта на подручју Суботице – Адорјан, Бачки Виногради, Биково, Богараш, Горњи Брег, Гунарош, Хајдуково, Кеви, Мале Пијаце, Мартонош, Ором, Сента 2, Суботица 15, Шупљак, Торњош, Тотово Село, Трешњевац и Утрине. Неће радити ни шест пошта на подручју Новог Сада – Кисач, Луг, Пивнице, Селенча, Гложан, Кулпин, шест на подручју Сомбора – Телечка, Лалић, Купусина, Сонта, Бачки Моноштор и Бачки Брег, по две поште на подручју Панчева и Зрењанина – Дебељача и Падина, Торда и Тоба.

У петак 15. априла и понедељак 18. априла, 19 пошта у Суботици и насељима Ада, Бачка Топола, Бајмок, Чантавир, Хоргош, Кањижа, Палић, Сента 1 и Стара Моравица, радиће скраћено, а у суботу 16. априла радиће у редовном радном времену. Пошта 23206 Мужља на подручју Зрењанина, радиће скраћено током свих празничних дана.

Списак пошта које неће радити за католички Ускрс можете видети овде.

Списак пошта које ће радити скраћено можете погледати овде.