Инфо - Сервисне информације

Нова пошта 12107 Пожаревац отворена је данас на адреси Пожаревачки партизански одред број 75.

Пошта пружа услуге уплате и исплате новца и пријема пошиљака, у радном времену од понедељка до петка од 7 до 14 часова.

 

Пошта 11146 Београд 46 на Београдском сајму, отворена је свим данима током трајања Међународног сајма намештаја, од 8. до 13. новембра. Пошта ће радити и у петак 11. новембра, на државни празник Дан примирја у Првом светском рату.

До 13. новембра, радно време поште је од 8 до 20 часова, а Поштиног пункта, на платоу на улазу у Халу 1а, од 10 до 20 часова. На обе локације пружају се услуге уплате и исплате новца, пријема пошиљака и мењачких послова.

 

На државни празник Дан примирја у Првом светском рату, у петак 11. новембра 2022. године, радиће дежурне поште у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу и у свим већим градовима, као и поште на граничним и административним прелазима – укупно 61 пошта у Србији.

У Београду, Главна пошта у Таковској 2 и пошта на аеродрому Никола Тесла, раде уобичајено нон-стоп. Радиће и друге дежурне поште и поште у тржним центрима.

У Крагујевцу, Панчеву, Сремској Митровици и Шапцу, дежураће поште у тржним центрима. Радиће и поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору.

Дежурају и поште у Бору, Ваљеву, Јагодини, Кикинди, Краљеву, Новом Пазару, Крушевцу, Лесковцу и Нишу, као и у Панчеву, Пожаревцу, Смедереву, Ужицу, Пријепољу, Чачку, Ивањици и на Златибору.

Поште на граничним и административним прелазима, радиће неизмењено 24/7.

Листу дежурних пошта са радним временима можете видети ОВДЕ.

Пошта 19302 Неготин отпочела је са радом на градској пијаци у Неготину, улица Добропољска 12. На два аутоматизована шалтера, пружа услуге уплате и исплате новца и пријема пошиљака.

Радно време поште је: понедељак, уторак, среда, петак и субота – од 7.30 до 14 часова, четвртком од 7.30 до 12 часова.

Уговорна пошта 17549 Вртогош отпочела је са радом на адреси Вртогош бб, Општинa Врање. Доставна пошта, са једним аутоматизованим шалтером и једним доставним рејоном, пружа услуге уплате и исплате новца и пријема, доставе и испоруке пошиљака. Радно време је од понедељка до петка од 9 до 13 часова.