Инфо - Сервисне информације

Уговорна поштa 35245 Буљане отпочела је са радом на адреси Краља Петра Првог 9, у Буљану, oпштина Параћин. На истој локацији до сада је функционисао корпоративни шалтер поште 35254 Поповац.

Доставна пошта, са једним аутоматизованим шалтером и једним доставним рејоном, пружа услуге уплате и исплате новца и пријема и доставе пошиљака.

Радно време је од понедељка до петка од 8 до 12 часова.

Нова пошта опслуживаће становнике Буљана и Шалудовца, са око 1.700 становника у 505 домаћинстава. Најближа јој је пошта 35254 Поповац, на удаљености 3,65 километара.

 

ЈП „Пошта Србије” Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације, која ће се одржати дана 28.12.2022. године. Предмет продаје путем лицитације су путничка и теретна возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају организационој целини Ниш. Возила која су предмет лицитације, као и сви неопходни подаци у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.

ЈП „Пошта Србије” Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације, која ће се одржати дана 22.12.2022. године. Предмет продаје путем лицитације су путничка и теретна возила.

Лицитација се реализује као продаја возила у две групе возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају двема ораганизационим целинама:  Ужице и Чачак. Возила која су предмет лицитације, као и сви неопходни подаци у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.

Нова пошта 12107 Пожаревац отворена је данас на адреси Пожаревачки партизански одред број 75.

Пошта пружа услуге уплате и исплате новца и пријема пошиљака, у радном времену од понедељка до петка од 7 до 14 часова.

 

Пошта 11146 Београд 46 на Београдском сајму, отворена је свим данима током трајања Међународног сајма намештаја, од 8. до 13. новембра. Пошта ће радити и у петак 11. новембра, на државни празник Дан примирја у Првом светском рату.

До 13. новембра, радно време поште је од 8 до 20 часова, а Поштиног пункта, на платоу на улазу у Халу 1а, од 10 до 20 часова. На обе локације пружају се услуге уплате и исплате новца, пријема пошиљака и мењачких послова.