Инфо - Сервисне информације

Уговорна пошта 14111 Ваљево отпочела је са радом на адреси Оца Јустина 6. На два шалтера пошта пружа услуге платног промета и пријем пошиљака, док издвојени шалтер поште 14111 Ваљево пружа услуге платног промета на адреси Владе Даниловића 13.

Радно време поште 14111 Ваљево је радним данима од 8 до 17 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Радно време издвојеног шалтера је радним данима од 8 до 16 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Током државног празника – Нова година, 1–3. јануара, као и на верски празник Божић, 7. јануара, радиће дежурне поште. Свих дана празника Главна пошта у Таковској 2 у Београду и пошта на аеродрому Никола Тесла, радиће неизмењено – нон-стоп, као и поштe на готово свим граничним прелазима.

У недељу 1. јануара и у суботу 7. јануара, дежураће Главна пошта у Таковској 2, пошта на аеродрому Никола Тесла, и поште на граничним прелазима. Поред наведених, у суботу 7. јануара, дежураће још три поште у Београду.

У понедељак 2. јануара, радиће и поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору, у „Рода“ објектима у Сремској Митровици, Крагујевцу и Шапцу, поште у туристичким центрима – на Копаонику и Златибору, и друге дежурне поште.

У уторак 3. јануара радиће 70 дежурних пошта у целој Србији, у Београду и свим другим већим градовима.

У суботу 31. децембра и у петак 6. јануара, поште са целодневним радним временом радиће скраћено – до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16 у Булевару Вудроа Вилсона бб, у „Зимској бајци“, 31. децембра ради од 12 до 19 часова, а отворена је и 1–3. јануара од 12 до 22:30.

Списак свих пошта које ће дежурати током предстојећих празника можете видети ОВДЕ.

Уговорна поштa 35245 Буљане отпочела је са радом на адреси Краља Петра Првог 9, у Буљану, oпштина Параћин. На истој локацији до сада је функционисао корпоративни шалтер поште 35254 Поповац.

Доставна пошта, са једним аутоматизованим шалтером и једним доставним рејоном, пружа услуге уплате и исплате новца и пријема и доставе пошиљака.

Радно време је од понедељка до петка од 8 до 12 часова.

Нова пошта опслуживаће становнике Буљана и Шалудовца, са око 1.700 становника у 505 домаћинстава. Најближа јој је пошта 35254 Поповац, на удаљености 3,65 километара.

 

ЈП „Пошта Србије” Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације, која ће се одржати дана 28.12.2022. године. Предмет продаје путем лицитације су путничка и теретна возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају организационој целини Ниш. Возила која су предмет лицитације, као и сви неопходни подаци у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.

ЈП „Пошта Србије” Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације, која ће се одржати дана 22.12.2022. године. Предмет продаје путем лицитације су путничка и теретна возила.

Лицитација се реализује као продаја возила у две групе возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају двема ораганизационим целинама:  Ужице и Чачак. Возила која су предмет лицитације, као и сви неопходни подаци у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.