Инфо - Сервисне информације

На државни празник Сретење – Дан државности Србије, у среду и четвртак 15. и 16. фебруара 2023. године, радиће 72 дежурне поште – у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима, као и поште на граничним и административним прелазима.

У Београду, поред Главне поште у Таковској 2, и поште на аеродрому Никола Тесла којe радe уобичајено 24/7, радиће и поште у тржним центрима, у „Универекспорт” објектима и још шест дежурних пошта у граду.

Отворене ће бити поште у тржним центрима у Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору, у „Рода” објектима у Сремској Митровици, Крагујевцу, Шапцу, поште на Копаонику и Златибору, и друге дежурне поште у градовима широм Србије.

По неизмењеном радном времену радиће поште на граничним и административним прелазима – нон-стоп.

Списак свих дежурних пошта са радним временима можете погледати овде.

ЈП „Пошта Србије“ Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације која ће се одржати дана 23.2.2023. године.

Предмет продаје су путничка и теретна возила. Лицитација се реализује као појединачна продаја возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају претежно београдским радним јединицама, а лоцирана су на адреси Кумодрашка 248.

Возила која су предмет лицитације и све неопходне информације у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.

Ажуран списак дестинација за које Пошта Србије врши отпрему поштанских пошиљака у међународном поштанском саобраћају можете погледати овде.

Уговорна пошта 14111 Ваљево отпочела је са радом на адреси Оца Јустина 6. На два шалтера пошта пружа услуге платног промета и пријем пошиљака, док издвојени шалтер поште 14111 Ваљево пружа услуге платног промета на адреси Владе Даниловића 13.

Радно време поште 14111 Ваљево је радним данима од 8 до 17 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Радно време издвојеног шалтера је радним данима од 8 до 16 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Током државног празника – Нова година, 1–3. јануара, као и на верски празник Божић, 7. јануара, радиће дежурне поште. Свих дана празника Главна пошта у Таковској 2 у Београду и пошта на аеродрому Никола Тесла, радиће неизмењено – нон-стоп, као и поштe на готово свим граничним прелазима.

У недељу 1. јануара и у суботу 7. јануара, дежураће Главна пошта у Таковској 2, пошта на аеродрому Никола Тесла, и поште на граничним прелазима. Поред наведених, у суботу 7. јануара, дежураће још три поште у Београду.

У понедељак 2. јануара, радиће и поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору, у „Рода“ објектима у Сремској Митровици, Крагујевцу и Шапцу, поште у туристичким центрима – на Копаонику и Златибору, и друге дежурне поште.

У уторак 3. јануара радиће 70 дежурних пошта у целој Србији, у Београду и свим другим већим градовима.

У суботу 31. децембра и у петак 6. јануара, поште са целодневним радним временом радиће скраћено – до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16 у Булевару Вудроа Вилсона бб, у „Зимској бајци“, 31. децембра ради од 12 до 19 часова, а отворена је и 1–3. јануара од 12 до 22:30.

Списак свих пошта које ће дежурати током предстојећих празника можете видети ОВДЕ.