Инфо - Сервисне информације

ЈП „Пошта Србије“ Београд, објављује продају расходованих возила путем јавне лицитације која ће се одржати дана 23.2.2023. године.

Предмет продаје су путничка и теретна возила. Лицитација се реализује као појединачна продаја возила. За продају у заказаном термину предвиђена су возила која припадају претежно београдским радним јединицама, а лоцирана су на адреси Кумодрашка 248.

Возила која су предмет лицитације и све неопходне информације у вези са лицитацијом, могу се погледати на интернет страници vozila.posta.rs/vozila/.

Ажуран списак дестинација за које Пошта Србије врши отпрему поштанских пошиљака у међународном поштанском саобраћају можете погледати овде.

Уговорна пошта 14111 Ваљево отпочела је са радом на адреси Оца Јустина 6. На два шалтера пошта пружа услуге платног промета и пријем пошиљака, док издвојени шалтер поште 14111 Ваљево пружа услуге платног промета на адреси Владе Даниловића 13.

Радно време поште 14111 Ваљево је радним данима од 8 до 17 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Радно време издвојеног шалтера је радним данима од 8 до 16 часова, суботом од 8 до 12 часова.

Током државног празника – Нова година, 1–3. јануара, као и на верски празник Божић, 7. јануара, радиће дежурне поште. Свих дана празника Главна пошта у Таковској 2 у Београду и пошта на аеродрому Никола Тесла, радиће неизмењено – нон-стоп, као и поштe на готово свим граничним прелазима.

У недељу 1. јануара и у суботу 7. јануара, дежураће Главна пошта у Таковској 2, пошта на аеродрому Никола Тесла, и поште на граничним прелазима. Поред наведених, у суботу 7. јануара, дежураће још три поште у Београду.

У понедељак 2. јануара, радиће и поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину и Сомбору, у „Рода“ објектима у Сремској Митровици, Крагујевцу и Шапцу, поште у туристичким центрима – на Копаонику и Златибору, и друге дежурне поште.

У уторак 3. јануара радиће 70 дежурних пошта у целој Србији, у Београду и свим другим већим градовима.

У суботу 31. децембра и у петак 6. јануара, поште са целодневним радним временом радиће скраћено – до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16 у Булевару Вудроа Вилсона бб, у „Зимској бајци“, 31. децембра ради од 12 до 19 часова, а отворена је и 1–3. јануара од 12 до 22:30.

Списак свих пошта које ће дежурати током предстојећих празника можете видети ОВДЕ.

Уговорна поштa 35245 Буљане отпочела је са радом на адреси Краља Петра Првог 9, у Буљану, oпштина Параћин. На истој локацији до сада је функционисао корпоративни шалтер поште 35254 Поповац.

Доставна пошта, са једним аутоматизованим шалтером и једним доставним рејоном, пружа услуге уплате и исплате новца и пријема и доставе пошиљака.

Радно време је од понедељка до петка од 8 до 12 часова.

Нова пошта опслуживаће становнике Буљана и Шалудовца, са око 1.700 становника у 505 домаћинстава. Најближа јој је пошта 35254 Поповац, на удаљености 3,65 километара.