Инфо - Сервисне информације

За време одржавања Међународног сајма туризма, од 22. до 25. фебруара 2024. године, пошта 11146 Београд 46 на Београдском сајму радиће по измењеном радном времену:

22–24. фебруара – од 8 до 19 часова,

25. фебруара – од 10 до 18 часова.

У истом периоду, на Поштином пункту на платоу испред поште 11146 Београд 46, услуге уплате и исплате новца, мењачнице и пријема пошиљака пружаће се на два шалтера, од 10 до 19 часова (22–24. фебруара), од 10 до 18 часова (25. фебруара).

На државни празник Сретење – Дан државности Србије, у четвртак и петак 15. и 16. фебруара 2024. године, радиће 73 дежурне поште у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима, као и поште на граничним и административним прелазима.

Оба дана празника, београдска Главна пошта у Таковској 2, поште на граничним прелазима Батровци, Шид, Сремска Рача, Чукарка и Хоргош, и административним прелазима Јариње и Брњак радиће непрекидно. Пошта на граничном прелазу Градина дежураће од 7 до 18.30 часова.

У Београду, радиће и поште у тржним центрима, у „Универекспорт” објектима и друге дежурне поште. Пошта на Аеродрому Никола Тесла радиће од 8 до 15 часова.

Отворене ће бити и поште у тржним центрима у Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину, Сомбору и Апатину, у „Рода” објектима у Сремској Митровици, Крагујевцу и Шапцу, поште на Копаонику и Златибору, и друге дежурне поште у градовима широм Србије.

Списак свих дежурних пошта са радним временима погледајте овде.

Пошта 26335 Гудурица отпочела је са радом у новим пословним просторијама и на новој адреси Нушићева 8 у Гудурици.

Пошта пружа услуге новчаног пословања, пријема, испоруке и доставе пошиљака, у радном времену од 7 до 14 часова радним данима.    

Уговорна пошта 32303 Брђани отворена је у насељу Брђани на адреси Деспотовачка број 102.

Пошта 32303 Брђани пружа услуге уплате и исплате новца и пријема и доставе пошиљака, у радном времену од 8 до 13 часова радним данима.

Поводом наступајућег верског празника Божић, обавештавамо кориснике да ће нерадни дани бити 7. и 8. јануар 2024. године, када ће радити дежурне поште. Оба дана празника, поште на граничним прелазима Батровци, Шид, Чукарка и Хоргош, као и на административним прелазима Јариње и Брњак радиће непрекидно, као и београдска Главна поште у Таковској 2.

На Божић, у недељу 7. јануара, поред београдске Главне поште, дежураће пошта у Булевару Вудроа Вилсона бб („Зимска бајка”) и пошта на аеродрому Никола Тесла. Изузев поште на граничном прелазу Сремска Рача, радиће поште на свим административним и граничним прелазима.

Другог дана Божића, у понедељак 8. јануара, биће отворено 68 пошта у целој земљи, у Београду и свим већим градовима и туристичким центрима. Радиће поште у тржним центрима у Београду, Панчеву и Крагујевцу, поште у „Универекспорт” објектима у Београду, Новом Саду и околини, Зрењанину, Сомбору и Апатину, у „Рода” објектима у Крагујевцу, Сремској Митровици и Шапцу, поште на Златибору и Копаонику и на граничним и административним прелазима, и друге дежурне поште.

У суботу 6. јануара 2024. године, поште са целодневним радним временом суботом радиће скраћено до 17 часова. Пошта 11161 Београд 16, у улици Булевар Вудроа Вилсона бб (Зимска бајка), 6. јануара, радиће у времену од 13 до 20.30 часова.

Списак пошта које ће дежурати током божићних празника, погледајте овде.