Инфо - Сервисне информације

Јавна продаја садржине неиспоручивих пошиљака, одржаће се 14.06.2019. године у просторијама РПЛЦ 40200 Ниш, ул. Димитрија Туцовића 26, Ниш са почетком од 09:00 часова.

У вези са проглашењем ванредне ситуације дана 3.6. на територији града Краљева и општина: Кнић, Ариље, Лучани, Врњачка Бања, Тутин, Трстеник, Нови Пазар и Сремска Митровица, и дана 5.6. на делу територије општине Петровац на Млави, обавештавамо кориснике да је достава организована на целом подручју Предузећа, осим поште 36208 Сирча, где се очекује нормализација рада у току данашњег дана.

Достава на поплављеном подручју РРЈ „Краљево, Чачак” се одвија отежано, због изливања воде на коловоз или пропадања дела коловоза.

Корисници могу да добију информацију о својим пошиљкама позивањем бројева телефона:

  • за подручје које покрива седиште РРЈ - Краљево: 036/303-044,
  • за подручје које покрива ПЈ Чачак: 032/304-000.

Током празновања Васкрса, од 26. до 29. априла 2019. године, дежураће 74 поште широм Србије, док ће главна пошта у Београду, Таковска 2, и поште на граничним и административним прелазима радити нон стоп.У дане државног празника Међународног празника рада - 1. маја, у среду и четвртак 1. и 2. маја 2019. године, радиће 48 дежурних пошта, од којих ће неизмењено радити главна пошта у Београду, Таковска 2, и поште на граничним и административним прелазима.Списак пошта које ће дежурати током празника можете погледати у табелама:

Радно време пошта за Ускрс

Радно време пошта за 1. мај

Према информацијама добијеним од овлашћеног брокера Банке Поштанска штедионица, Централни регистар хартија од вредности ће уплатити средства Банци Поштанска штедионица дана 16. априла, а уплаћеном дивидендом грађани ће са рачуна у Банци Поштанска штедионица располагати од среде 17.04.2019. године. Власници акција Аеродрома „Никола Тесла” Београд, новчана средства по основу дивиденде могу да подигну у поштама почев од среде, 17.04.2019. године. Подсећамо да је најављен износ дивиденде 1.300,87 динара по једној акцији Аеродрома.

Потврђујући да је један од најприступачнијих јавних сервиса, Пошта Србије шири капацитете поштанске мреже и у централној градској пешачкој зони.

Нова корпоративна пошта 11012 Београд, у Тржном центру „Rajićeva Shopping Center”, Кнез Михаилова 54, од данас је на услузи корисницима, спремна да одговори на потребе становника најужег центра града, око 1.200 домаћинстава и 650 правних лица, као и посетилаца тржног центра и туриста.

Савремена пословница организована је као пријемна пошта са три шалтера и пружаће све поштанске и платне услуге, као и услуге мењачких послова. У оквиру поште пословаће и PostShop, са понудом сувенира, разгледница, поклона и других производа који су намењени посетиоцима главног града.

Радно време поште је од 8 до 19 часова и радиће свим данима у недељи.