Инфо - Сервисне информације

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да је због снежне олује привремено прекинут поштански саобраћај са Ирском, а поштански саобраћај у Великој Британији се обавља отежано. Због тога се привремено обуставља пријем поштанских пошиљака за Ирску, а у Великој Британији може доћи до кашњења при уручењу поштанских пошиљака.

Такође, до 19. марта привремено се прекида поштански саобраћај са Боливијом због преузимања надлежности над обављањем поштанских услуга од стране другог поштанског оператора.

Услед тога, привремено се обуставља пријем поштанских пошиљака за Боливију.

У Београду ће бити дежурне поште у Таковској 2 (нон стоп), у Савској 2 (од 8 до 15 часова), на Шумадијском тргу 2а (од 8 до 15 часова), у Улици пилота Михајла Петровића 8-12 (од 8 до 15 часова), у „Универекспорту” у Нехруовој 68б (од 8 до 20 часова), у ТЦ „Нови Меркатор” у Булевару уметности 4-6 (од 8 до 19 часова), у ТЦ „Стадион шопинг центар” у Заплањској 32 (од 8 до 19 часова), у ТЦ „Биг фешн” у Вишњичкој 84 (од 9 до 19 часова), у „Имо центру” у Гандијевој 21 (од 8 до 19 часова) и у Главној 8 у Земуну (од 8 до 15 часова).

У Новом Саду ће радити шест пошта: Темерински пут 50 (од 8 до 20.30 часова), Теодора Мандића 23 (од 7 до 20 часова), Футошки пут 93/ц (од 7 до 20 часова), Бајчи Жилинског 4 (од 7 до 20 часова), Балзакова 59 (од 7 до 20 часова) и др Светислава Касапиновића 10-14 (од 7 до 20 часова).

Дежураће и по две поште у Суботици, Зрењанину, Крагујевцу, Нишу и Панчеву, као и по једна пошта у Бору, Ваљеву, Врању, Зајечару, Јагодини, Параћину, Кикинди, Аранђеловцу, Краљеву, Новом Пазару, Крушевцу, Лесковцу, Темерину, Бачкој Паланци, Каћу, Вршцу, Пироту, Пожаревцу, Прокупљу, Смедереву, Сомбору, Сремској Митровици, Ужицу, Пријепољу, Чачку, Шапцу, Лозници и на Златибору.

Као и увек, биће отворене и јединице поштанске мреже на граничним прелазима.

Данас је почела са радом још једна пошта у Београду – у Улици Војислава Илића 69.

На четири шалтера су доступни сви класични и савремени поштански и платни сервиси, највишег квалитета по најнижим ценама – од 8 до 19 часова од понедељка до петка, а суботом од 8 до 15 сати.

Нова пријемно-испоручна пошта допринеће подизању квалитета услуга на Врачару и Звездари и значиће приступачније сервисе за око 9.000 становника или више од 3.300 домаћинстава овог дела главног града, као и за гравитирајућих 400 правних лица.

Током викенда пошта у Тржном центру „Стадион” на Вождовцу (Заплањска 32), неће радити због селидбе у нови пословни простор, условљене проширењем услужних капацитета.

Ова јединица поштанске мреже премешта се из приземља на ниво минус два поменутог шопинг мола, тако да ће бити приступачнија корисницима. Од 25. септембра, у новом амбијенту, све поштанске и платне услуге пружаће се на укупно четири шалтера.

Пошта у ТЦ „Стадион” радиће од понедељка до суботе од 8 до 19 часова, а недељом од 10 до 17 часова.

Данас је отворена пошта у елитном новобеоградском насељу „Белвил”, у близини тржног центра „Делта сити”, на адреси Булевар Црвене армије 11г.

Четири шалтера биће на услузи корисницима за све класичне и савремене поштанске и платне сервисе радним данима од 8 до 19, а суботом од 8 до 15 часова.

Нова пошта је пријемо-испоручног типа и опслуживаће око 7.500 становника или 3.150 домаћинстава Новог Београда. У исто време значиће и лакше пословање за око 1.400 правних лица која имају седиште у овом делу престонице.