Инфо - Сервисне информације

У реновираном објекту, пријатнијем и за кориснике и за запослене, 17. августа је поново почела са радом пошта 36313 Карајукића Бунари.

Ова пошта се налази на централном делу Пештерске висоравни. Покрива подручје горњег Пештера, на надморској висини око 1.130 метара, познато по изузетно оштрој клими са дугим и хладним зимским периодима.

Приступачне поштанске услуге веома значе за лакшу свакодневицу 390 домаћинстава, односно око 1.300 становника насеља Угао, Карајукића Бунари, Пода, Бољаре, Буђево, Биоц, Крња Јела, Тузиње, Растеновиће, Долиће, као и за ефикасније функционисање 29 правних лица са територија општина Сјеница и Тутин.

Доставна пошта 24210 Бајмок, чији су капацитети три шалтера и три рејона, данас је дочекала кориснике у новом руху.

Око 7.500 житеља и 300 правних лица овог бачког места крај мађарске границе, добили су модерну и функционалну пошту, која им стоји на располагању како за класичне тако и за савремене поштанске и платне сервисе радним данима од 7 до 17 часова, а суботом од 7 до 12 часова.

Улагањем од око 4,5 милиона динара у реновирање и опремање бајмочке поште, Јавно предузеће „Пошта Србије” потврђује опредељење да унапређује квалитет своје мреже и услуга, чинећи их једнако приступачним за све становнике Србије, чиме презентује друштвено-одговорну пословну праксу и доприноси равномерном регионалном развоју.

Један од најприступачнијих јавних сервиса, Пошта Србије, обрадовала је своје кориснике новим одредиштем за услуживање на Звездари.

Данас је отворена савремена пошта пријемно-испоручног типа 11056 Београд 154 у ул. Димитрија Туцовића 148.ž

Свима који дођу у нову пословницу по поштанске или платне услуге, на располагању су три шалтера, и то радним данима од 8 до 19 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Новоотворена пошта ће опслуживати приближно 15.000 становника у 5.515 домаћинстава, као и 1.036 правних лица која послују у овом делу Београда.

Данас су корисницима поштанских и платних услуга отворена врата реновиране пословнице у Калуђерици. Пошта на адреси Краља Петра Првог 7а опслужује око 27.000 становника или 7.300 домаћинстава, као и више од 1.800 правних лица која послују у овом насељу општине Гроцка.

У модерно опремљеном и комфорнијем простору, на четири шалтера, корисници могу да добију све врсте класичних и савремених услуга радним данима од 8 до 19 часова, а суботом од 8 до 14 часова.

Пошта 11130 Калуђерица је задужена и за доставу у овом делу Београда, која је организована кроз десет доставних рејона и два рејона специјализоване доставе.

Отварање реновиране поште у Калуђерици још један је доказ посвећености Поште Србије не само да шири своју пословну мрежу већ и да константно побољшава њен квалитет, пратећи потребе и корисника и запослених.

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да се прекид поштанског саобраћаја са Боливијом наставља до 31. марта 2018. године.