Инфо - Сервисне информације

У складу са мерама које континуирано спроводимо ради обезбеђивања адекватне прерасподеле рада и заштите људских ресурса, од 19.03.2020. године, поједине пријемне поште мањег капацитета, биће привремено затворене. Моле се корисници да поштанске услуге користе у већим поштама, чији је рад организован у складу са условима рада за време трајања ванредног стања. Списак пошта можете погледати овде.

Јавно предузеће „Пошта Србије”, почев од 17. марта, организовала је рад пошта у условима ванредног стања, на следећи начин:

  • у поштама које су до сада радиле током целог дана, радно време ће се организовати у периоду од 10 до 17 часова радним данима, а суботом од 10 до 14 часова;
  • у поштама које раде и недељом, радно време ће се организовати у периоду од 10 до 14 часова;
  • Главна пошта у Таковској 2 у Београду, неће радити 24 часа, већ у периоду од 10 до 17 часова радним данима, а суботом и недељом у периоду од 10 до 14 часова;
  • у мањим поштама у којима је рад био организован у једној смени, радно време се неће мењати (односи се на поште у којима је организован рад само шалтерске службе);
  • у поједним мањим поштама (поште у којима је организован рад шалтерске и доставне службе), почетак радног времена ће бити од 10 часова.

Обавештење о свим променама радних времена биће истакнуто на улазним вратима поште.

Поштовани корисници, 

Обавештавамо вас да се у  шалтер салама пошта ограничава број корисника на број активних шалтера.

Молимо вас да у пошти држите одстојање од најмање једног метра.

У случају гужве, молимо вас да сачекате на отвореном, придржавајући се препоручене удаљености. 

Поступајмо одговорно.

Хвала на разумевању.

Регионална радна јединица „Суботица, Зрењанин, Сомбор, Кикинда” објављује јавну продају неиспоручивих пошиљака која ће се организовати 12.03.2020. године од 11 до 14 часова у просторијама кантине, улица Првомајска  2-4, Суботица.

Регионална радна јединица „Суботица, Зрењанин, Сомбор, Кикинда” објављује јавну продају неиспоручивих пошиљака која ће се организовати 11.03. 2020. године од 12 до 14 часова у просторијама поште 25101 Сомбор 1 (сала на 4. спрату), улица Доситеја Обрадовића 12, Сомбор.