Инфо - Сервисне информације

Пошта Србије поново je успоставила међународни поштански саобраћај са Јерменијом, Сенегалом и Уругвајем. У складу са актуелним могућностима преноса и доставе пошиљака, Пошта отпрема пошиљке ка 77 земаља.

Подсећамо да, услед ограниченог авио саобраћаја, као последице мера које се на глобалном нивоу спроводе у циљу спречавања ширења вируса SARS-CoV-2, међународни поштански саобраћај отежано функционише у целом свету. Због ограничења у транспорту пошиљака, као и организације рада појединачних поштанских оператора, могућа су кашњења или обуставе у поштанском саобраћају према појединим земљама.

Списак земаља у које је могуће слати поштанске пошиљке

ПЈ „Пожаревац”  објављује оглас о јавној продаји робе садржане у неиспоручивим пошиљкама којима је истекао рок чувања, која ће бити одржана 05.08.2020. године са почетком од 11.00 часова, у просторијама Подручне јединице „Пожаревац”, улица Јована Шербановића бр. 3, Пожаревац. Списак робе можете погледати овде

РРЈ „Крагујевац, Јагодина, Крушевац” – седиште РРЈ Крагујевац, објављује јавну продају неиспоручивих пошиљака, која ће бити одржана 08.07.2020. године са почетком од 11.00 часова, у просторијама РРЈ Крагујевац, сала за састанке 412, улица Краља Петра I бр. 30, Крагујевац.

Подручна јединица Крушевац објављује јавну продају неиспоручивих пошиљака која ће се организовати 08.07.2020. године у 11 часова у просторијама поште 37000 Крушевац (мала сала), улица Немањина бр. 2, Крушевац.

Радна јединица „Земун” објављује јавну продају неиспоручивих пошиљака која ће се организовати 06.07.2020. године у 12 часова у просторијама РЈ „Земун” улица Главна бр. 8.