Инфо - Сервисне информације

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да се прекид поштанског саобраћаја са Боливијом наставља до 31. марта 2018. године.

Данас је отворена пошта у Тржном центру „Авив парк”, у Улици Живка Давидовића 86 на Звездари.

Нова јединица поштанске мреже пријемно-испоручног је типа и у њој корисници на три шалтера могу добити све поштанске и платне услуге.

Радно време поште 11055 Београд 153 је од понедељка до суботе од 8 до 19 часова.

Осим за посетиоце Тржног центра „Авив парк”, нова пословница Поште Србије допринеће подизању квалитета услуга и значиће приступачније сервисе за око 12.000 становника и 770 правних лица овог дела Звездаре.

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да је, након поремећаја због снежне олује, поново нормализован поштански саобраћај у Великој Британији.

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да је у Ирској поново успостављен поштански саобраћај.
Поново се примају све врсте поштанских пошиљака за Ирску.

Од Светског поштанског савеза обавештени смо да је због снежне олује привремено прекинут поштански саобраћај са Ирском, а поштански саобраћај у Великој Британији се обавља отежано. Због тога се привремено обуставља пријем поштанских пошиљака за Ирску, а у Великој Британији може доћи до кашњења при уручењу поштанских пошиљака.

Такође, до 19. марта привремено се прекида поштански саобраћај са Боливијом због преузимања надлежности над обављањем поштанских услуга од стране другог поштанског оператора.

Услед тога, привремено се обуставља пријем поштанских пошиљака за Боливију.