Инфо - Сервисне информације

71 пошта широм Србије дежураће у среду 11. новембра, на државни празник Дан примирја у Првом светском рату.

У Београду, радиће Главна пошта у Таковској 2, од 7 до 21 час. Од 8 до 15 часова, дежураће и поште у Савској 2, у Главној 8 у Земуну, на Шумадијском тргу 2А и пошта у улици Пилота Михaила Петровића бр. 8-12. Радиће и поште у тржним центрима, од 8 до 19 часова поште у ТЦ „Stadion Shopping Centar”, у ТЦ „Shoppi Retail Park” у Борчи, у „Immo outlet центру”, у ТЦ Нови Меркатор, а поште у ТЦ „Рајићева Shopping Center” и у ТЦ „Big fashion” од 9 до 19 часова. Пошта у Нехруовој 68Б („Univerexpоrt”), радиће од 8 до 20 часова.

У Новом Саду радиће шест пошта у „Univerexpоrt” објектима (од 7 до 20 часова), као и поште у „Univerexpоrt” објектима у Сремској Каменици, Руменки, Темерину, Каћу, Бачкој Паланци и Футогу, и две поште у „Univerexport” објектима у Зрењанину, у истом радном времену. По две поште радиће у Панчеву: у Светог Саве 11 (од 8 до 15 часова) и Доситеја Обрадовића 8К (од 8 до 12 часова), у Крагујевцу: у ТЦ „Плаза” (од 10 до 20 часова) и ТЦ „Рода” (од 8 до 20 часова), у Нишу: у ул. Вожда Карађорђа 13 и Димитрија Туцовића 26 (од 8 до 15 часова), и Сомбору: у Доситеја Обрадовића 12 (од 8 до 15 часова) и пошта у објекту „Univerexport”, ул 21. октобра 11-13 (од 7 до 20 часова).

По једна пошта радиће од 8 до 15 часова у следећим градовима: Бор (ул. Ђорђа Вајферта 1), Ваљево (Вука Караџића 5), Врање (Краља Стефана Првовенчаног 49), Краљево (Цара Лазара 37), Аранђеловац (Илије Гарашанина 28), Нови Пазар (ул. Авној-а Х), Крушевац (Немањина 2), Лесковац (Светозара Марковића 1), Смедерево (Карађорђева 10), Ужице (Обилићева 2), Чачак (Градско шеталиште 28), и по једна пошта у Зајечару, Јагодини, Параћину, Кикинди, Пријепољу, на Златибору, у Пожаревцу, Прокупљу, Лозници, Вршцу и Пироту. Пошта у Сремској Митровици (ТЦ Рода) радиће од 8 до 19 часова, у Суботици (Бајски пут 58) од 9 до 16 часова, а пошта у Шапцу у ТЦ „Рода” од 8 до 14 часова.

Поште на граничним и административним прелазима радиће нон-стоп, осим поште на граничном прелазу Чукарка, која ће радити у периоду од 7 до 18.30 часова.

Списак пошта које ће дежурати током празника можете погледати овде.

Радна јединица „Земун”, објављује оглас о јавној продаји робе садржане у неиспоручивим пошиљкама којима је истекао рок чувања, која ће бити одржана 05.11.2020. године са почетком у 13.30 часова, у просторијама Радне јединице „Земун“, Главна бр. 8, Земун. Списак робе можете погледати овде.

Радна јединица „Београд Центар“ објављује оглас о јавној продаји робе садржане у неиспоручивим пошиљкама којима је истекао рок чувања, која ће бити одржана 03.11.2020. године од 10 до 15 часова, у просторијама поште 11000 Београд 6, улица Савска 2. Списак робе можете погледати овде.

Регионална радна јединица „Суботица, Зрењанин, Сомбор, Кикинда“ објављује оглас о јавној продаји робе садржане у неиспоручивим пошиљкама којима је истекао рок чувања, која ће бити одржана 29.10.2020. године од 11 до 14 часова, у просторијама кантине, Првомајска бр. 2-4, Суботица. Списак робе можете погледати овде.

Поводом појаве лажних наградних игара преко друштвених мрежа Instagram и Facebook, уз неовлашћену употребу речи „пошта“ и заштићеног жига, тј. робног знака (логотипа) које користи ЈП Пошта Србије, овим путем Вас обавештавамо да ЈП Пошта Србије не приређује, нити организује ни једну наградну игру у којој се корисницима додељују било какве награде, па ни телефони, смарт уређаји и сл.

Тим поводом, апелујемо на грађане да не узимају учешће у истим, а посебно да не остављају своје личне податке (име и презиме, адресу, број телефона, e-mail адресу, ЈМБГ, број личне карте/пасоша, број текућег рачуна, налог на друштвеним мрежама и сл.), како такви подаци не би били злоупотребљени од стране трећих лица, а корисници били жртве преваре и обмане.

Напомињемо да ће Пошта Србије, у циљу заустављања и процесуирања оваквих злоупотреба, наставити да правним путем предузима све неопходне мере и радње пред надлежним државним органима.

О евентуалним наградним играма које у будућности буде приређивала Пошта Србије, моћи ћете да се информишете искључиво преко наше званичне интернет странице: www.posta.rs, односно преко нашег званичног налога на друштвеној мрежи Facebook: https://www.facebook.com/jp.posta.rs, а у свему у складу са одредбама Закона о играма на срећу („Службени гласник РС“, број 18/20).