Инфо - Сервисне информације

У четвртак 11. новембра 2021. године, на државни празник Дан примирја у Првом светском рату, радиће дежурне поште у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу и другим већим градовима, као и поште на граничним и административним прелазима – укупно 39 пошта у Србији.

У Београду, поред Главне поште у Таковској 2, и поште на аеродрому Никола Тесла, које ће радити уобичајено – нон-стоп, радиће и поште у тржним центрима и друге дежурне поште.

Дежураће и поште у Зрењанину, Панчеву, Сомбору, Сремској Митровици, Шапцу и на Златибору.

По неизмењеном радном времену, радиће поште на граничним и административним прелазима – нон-стоп, осим поште на Граничном прелазу Чукарка, која ради од 7 до 18.30 часова.

Списaк пошта које ће дежурати током празника можете видети овде.

Од понедељка 8. новембра 2021. године, за више од 150 највећих пошта у Србији продужава се радно време са корисницима током радних дана, од понедељка до петка. Уместо до 19, ове поште ће убудуће радити до 20 часова радним данима. Током викенда и празника поште које су у те дане радиле до 19 часова убудуће ће радити до 20 часова.

Преглед свих пошта које ће од понедељка радити дуже, можете погледати овде.

ЈП „Пошта Србије“, Београд, објављује продају хаварисаних, половних и расходованих возила путем јавне лицитације, у периоду од 8.11. - 22.11.2021. године. Све неопходне податке у вези са лицитацијом и возилима која су предмет лицитације, можете погледати овде.

Издвојени корпоративни шалтери поште 26340 Бела Црква почели су са радом у насељу Банатска Суботица, на адреси Светосавска 17, и у насељу Кајтасово, у улици Маршала Тита 45. Издвојени шалтери пружају услуге уплате и исплате новца и пријемa пошиљака.

Радно време шалтера у Банатској Суботици је уторком од 8 до 14 часова, а у Кајтасову четвртком од 8 до 14 часова.

На основу Уредбе („Службени гласник РС” 95/2021), продаја доплатне марке „Изградња Спомен - храма Светог Саве” почела је 11. октобра 2021. године и трајаће до 11. децембра 2021. године.

Доплатна марка износи 10,00 динара.