Инфо - Сервисне информације

Нови издвојени шалтер поште 11420 Смедеревска Паланка 1, на адреси Вука Караџића 25, у оквиру пословног простора намењеног пружању услуга грађанима у СО Смедеревска Паланка, почиње са радом у четвртак 18. новембра.

Издвојени шалтер обавља услуге платног промета – уплате и исплате, пријем писмоносних пошиљака у унутрашњем и међународном поштанском саобраћају, продају вредносница и комисионе робе.

Радно време шалтера je од 8 до 15 часова радним данима.

Нова пошта 11083 Београд 144, на адреси Прве пруге 1 у Земуну, почела је са радом у понедељак 15. новембра. Пошта обавља пријем, испоруку и доставу пошиљака, услуге новчаног пословања и мењачких послова.

Радно време je од 8 до 19 часова радним данима, а суботом од 8 до 15 часова.

Исплата пензија за октобар 2021. године за кориснике из категорије запослених, почиње у среду 10. новембра: за кориснике који пензију примају преко текућих рачуна, за кориснике којима се исплата пензија врши путем налога за исплату доставом на кућне адресе или на шалтерима пошта, као и за кориснике којима се исплата пензија врши путем налога за исплату са текућих рачуна доставом на кућне адресе или на шалтерима пошта.

У четвртак 11. новембра 2021. године, на државни празник Дан примирја у Првом светском рату, радиће дежурне поште у Београду, Нишу, Новом Саду, Крагујевцу и другим већим градовима, као и поште на граничним и административним прелазима – укупно 39 пошта у Србији.

У Београду, поред Главне поште у Таковској 2, и поште на аеродрому Никола Тесла, које ће радити уобичајено – нон-стоп, радиће и поште у тржним центрима и друге дежурне поште.

Дежураће и поште у Зрењанину, Панчеву, Сомбору, Сремској Митровици, Шапцу и на Златибору.

По неизмењеном радном времену, радиће поште на граничним и административним прелазима – нон-стоп, осим поште на Граничном прелазу Чукарка, која ради од 7 до 18.30 часова.

Списaк пошта које ће дежурати током празника можете видети овде.

Од понедељка 8. новембра 2021. године, за више од 150 највећих пошта у Србији продужава се радно време са корисницима током радних дана, од понедељка до петка. Уместо до 19, ове поште ће убудуће радити до 20 часова радним данима. Током викенда и празника поште које су у те дане радиле до 19 часова убудуће ће радити до 20 часова.

Преглед свих пошта које ће од понедељка радити дуже, можете погледати овде.