Поштанска марка обележава јубилеј победе над фашизмом

8.5.2020.

Поштанска марка обележава јубилеј победе над фашизмом

Пошта Србије пустиће у промет 9. маја пригодно издање поштанских марака „75 година од победе над фашизмом 9. мај – Дан победе (1945–2020)”, у част обележавања овог важног јубилеја и као подсећање на допринос Србије у победи над фашизмом и огромне жртве које је у тој борби поднела.

Пошта Србије је омиљени домаћи бренд

6.3.2020.

Пошта Србије је омиљени домаћи бренд

Пошта Србије је омиљени домаћи бренд по мишљењу потрошача и добитник престижног домаћег признања – Мој избор за 2020. годину. На основу резултата истраживања, које је спровело Удружење Моја Србија, Пошта Србије је освојила највише гласова потрошача у категорији Транспорт, на основу чега је постала добитник овог престижног признања.

Поштанска марка у част Моме Капора

3.3.2020.

Поштанска марка у част Моме Капора

Пoшта Србије пустила је данас у оптицај пригодно издање поштанских марака „Знамените српске личности” посвећено истакнутом сликару, књижевнику и новинару Момчилу Моми Капору, а у ПТТ музеју у Београду одржана је промоција поштанске марке на којој се налази чувени „Аутопортрет” Моме Капора.

Поштанске марке поводом 180 година Поште Србије

26.2.2020.

Поштанске марке поводом 180 година Поште Србије

Пошта Србије ће 27. фебруара пустити у оптицај пригодно издање поштанских марака – „180 година Поште Србије”.  Мотив на овом филателистичком издању је зграда „главне поште“ у Таковској улици у Београду, која је временом постала симбол овог најстаријег јавног предузећа.

Пошта Србије добила Златни сертификат

21.2.2020.

Пошта Србије добила Златни сертификат

Међународни биро Светског поштанског савеза (СПС) доделио је Пошти Србије златни А сертификат за управљање квалитетом у међународном поштанском саобраћају, чиме се потврђује да Пошта Србије у свему испуњава највише међународне стандарде и прописе у обављању међународног поштанског саобраћаја, односно, да се пријем, прерада, пренос и уручење поштанских пошиљака у међународном поштанском саобраћају пружа строго у складу са дефинисаним актима и по највишим стандардима Светског поштанског савезa.