Поштанске марке поводом 180 година Поште Србије

26.2.2020.

Поштанске марке поводом 180 година Поште Србије

Пошта Србије ће 27. фебруара пустити у оптицај пригодно издање поштанских марака – „180 година Поште Србије”.  Мотив на овом филателистичком издању је зграда „главне поште“ у Таковској улици у Београду, која је временом постала симбол овог најстаријег јавног предузећа.

Пошта Србије добила Златни сертификат

21.2.2020.

Пошта Србије добила Златни сертификат

Међународни биро Светског поштанског савеза (СПС) доделио је Пошти Србије златни А сертификат за управљање квалитетом у међународном поштанском саобраћају, чиме се потврђује да Пошта Србије у свему испуњава највише међународне стандарде и прописе у обављању међународног поштанског саобраћаја, односно, да се пријем, прерада, пренос и уручење поштанских пошиљака у међународном поштанском саобраћају пружа строго у складу са дефинисаним актима и по највишим стандардима Светског поштанског савезa.

Пошта Србије наградила најлепша писма за Деда Мраза

21.12.2019.

Пошта Србије наградила најлепша писма за Деда Мраза

Пошта Србије доделила је награде најбољим ауторима радова седамнаестог по реду наградног конкурса „Пиши Деда Мразу” зa децу узраста до десет година. На конкурсу Поште, ове године учествовало је преко 11 хиљада малишана узраста до 10 година из целе Србије.

Нормализација поштанског саобраћаја у току

10.12.2019.

Нормализација поштанског саобраћаја у току

ЈП „Пошта Србије” уз пуну одговорност према корисницима и запосленима спроводи мере за успостављање неометаног процеса рада у свим радним јединицама и поштама са циљем благовремене исплате пензија и регулисања поштанских токова.

Предложене мере за унапређење положаја запослених у ЈП „Пошта Србије

9.12.2019.

Предложене мере за унапређење положаја запослених у ЈП „Пошта Србије"

Влада Републике Србије саопштила је да је на синоћној седници Радне групе Владе за ЈП „Пошта Србије“ представљен предлог за унапређење положаја запослених, који су прихватили представници репрезентативних синдиката, а одбили представници радника тог предузећа.