Pošta Srbije - Slanje telegrama omogućeno i za postpejd korisnike Telekoma Srbija

22.12.2021.

Slanje telegrama omogućeno i za postpejd korisnike Telekoma Srbija

Pošta Srbije i Telekom Srbija, omogućili su od danas još jednu novinu za uslugu slanja telegrama u Srbiji. Postpejd korisnici Telekoma Srbija mogu od sada poslati telegram pozivanjem broja 1961 sa mobilnog telefona, a usluga će se tarifirati preko računa kod mobilnog operatora MTS. Planirano je da ovaj servis u narednom periodu bude omogućen i za korisnike mobilnih operatora Telenor Srbija i A1 Srbija.

Slanje telegrama i dalje je moguće pozivanjem broja 1961 sa svih fiksnih brojeva kod operatora Telekom Srbija, ili neposredno na šalterima svih pošta u Srbiji.

Pošta Srbije kreirala je i nedavno pustila u opticaj u unutrašnjem saobraćaju novih 25 luksuznih telegrama modernog dizajna, kako bi na najlepši način prenosili želje i poruke povodom radosnih događaja – rođenja, rođendana ili venčanja, novogodišnjih, božićnih i uskršnjih praznika, porodične slave, kao i izjave saučešća. Na novom dizajnu radili su priznati dizajneri i fotografi, među kojima su i braća Zamurović, svetski poznati stok fotografi iz Zrenjanina.

Dizajn novih telegrama dostupan je na korporativnom sajtu Pošte Srbije, na linku https://www.posta.rs/cir/stanovnistvo/usluga.aspx?usluga=postanske-usluge/telegram-srbija/slanje-telegrama-u-srbiji&strana=luksuzni-telegrami, uz mogućnost elektronskog praćenja telegrama na https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-telegrama.aspx.