Поштанске марке, филателистичке производе и филателистички прибор можете купити на два продајна места у Београду:

Продавница „Филателија”
Таковска 7, Београд
Радно време: радним данима 8-19 часова, суботом 9-14 часова.
Телефон: 011 3343 248 и 011 3063 241
имејл: filatelijaprodavnica@posta.rs

Филателистички шалтер у Главној пошти
Таковска 2, Београд
Радно време: радним данима 8-19 часова, суботом 8-15 часова.
Телефон: 011 3210 135
имејл: filatelijasalter@posta.rs

Поштанске марке и филателистичке производе Поште Србије могуће је поручити из иностранства. Потребно је да контактирате Радну јединицу „Србијамарка” на имејл адресу rjsrbijamarka@jp.ptt.rs или поштанску адресу РЈ „Србијамарка”, Палмотићева 2, 11000 Београд, Србија.

На основу Ваше поруџбине добићете профактуру са инструкцијама за плаћање. Плаћање се обавља искључиво међународном банкарском дознаком (SWIFT) с тим да све банкарске трошкове сноси купац. По примљеној уплати, роба се шаље купцу у иностранству на назначену адресу.

Да бисте постали претплатник на поштанске марке, дођите у нашу продавницу „Филателија“ или на филателистички шалтер и биће Вам отворен абонман. На тај начин ћете бити сигурни да се марке, које су предмет Вашег интересовања, чувају за Вас у току календарске године. Можете их купити када Вама одговара, периодично или одједном.

Можете платити готовином, кредитним картицама, чеком или уплатити новац директно на наш рачун према достављеном предрачуну.

Марке можете поручити из целе Србије. Потребно је да контактирате продавницу „Филателија“ и добићете детаљне информације о жељеним артиклима, износу који је потребно уплатити и инструкције за плаћање. По примљеној уплати, марке се шаљу Пост-експрес-ом на назначену адресу. Трошкове доставе плаћа купац, према важећем ценовнику.

Појединачна издања пригодних поштанских марака се продају најдуже до истека три године од године њиховог издавања. Након истека тог рока, пригодне поштанске марке се продају само у годишњим и полугодишњим комплетима или тематским гарнитурама.

Поред редовних и пригодних поштанских марака, у продаји се налазе и пратећи филателистички производи: ФДЦ коверти, максимум карте, спомен албуми, тематске гарнитуре, каталози итд.

Поштанске марке издате у ранијим годинама могу се купити само у годишњим комплетима, спомен албумима или тематским гарнитурама.

Код нас можете купити целокупан филателистички прибор за колекционарство. У понуди су разноврсни филателистички класери, футроле, пластифицирани улошци, листови за накнадно пуњење по годишту марака, лупе, лампе, пинцете и сл. Филателистички прибор је намењен искључиво продаји у земљи.