Slanje paketa u inostranstvo

Slanje paketa u inostranstvo iz najbliže pošte, po pristupačnim cenama.

Paket se može poslati iz najbliže pošte u preko 240 zemalja.

Radost je u otpakivanju!

Obradujte drage osobe u inostranstvu. Pošaljite poklone, knjige, fotografije, garderobu ili omiljene proizvode iz Srbije. Neka otpakivanje bude trenutak pun radosti i uzbuđenja.

Paket za inostranstvo je registrovana poštanska pošiljka sa ili bez označene vrednosti, koja sadrži robu i druge predmete.

Paket za inostranstvo možete poslati iz svake pošte u Srbiji u preko 240 zemalja sveta.

Elektronsko praćenje paketa omogućeno je na sajtu Pošte.

Na paketu moraju biti naznačene masa i adresa pošiljaoca i primaoca.

Dimenzije i masa paketa za inostranstvo zavise od uslova ovlašćenog poštanskog operatora odredišne zemlje.

Zabranjeni sadržaji

Poštanski paketi koji se šalju u inostranstvo ne smeju da sadrže: opojne droge i psihotropne materije, eksplozivne, zapaljive, druge opasne, kao i radioaktivne materije, falsifikovane predmete i piraterijski materijal, sablažnjive i nemoralne predmete, žive životinje, eksplozivne naprave, municiju ili njihove kopije, predmete koji po prirodi ili pakovanju mogu biti opasni za zaposlene i koji mogu oštetiti druge pošiljke ili poštansku opremu, dokumenta koja imaju karakter aktuelne i lične prepiske lica koja nisu pošiljalac ili primalac, efektivni domaći i strani novac, izuzev u slučajevima odobrenja od strane NBS (u vrednosnim pošiljkama), druge predmete čiji je uvoz ili promet zabranjen u odredišnoj zemlji.

Spisak zabranjenih artikala za uvoz ili tranzit kroz određenu zemlju

Povezane usluge i informacije