Poštanske marke, filatelističke proizvode i filatelistički pribor možete kupiti na dva prodajna mesta u Beogradu:

Prodavnica „Filatelija”
Takovska 7, Beograd
Radno vreme: radnim danima 8-19 časova, subotom 9-14 časova.
Telefon: 011 3343 248 i 011 3063 241
imejl: filatelijaprodavnica@posta.rs

Filatelistički šalter u Glavnoj pošti
Takovska 2, Beograd
Radno vreme: radnim danima 8-19 časova, subotom 8-15 časova.
Telefon: 011 3210 135
imejl: filatelijasalter@posta.rs

Poštanske marke i filatelističke proizvode Pošte Srbije moguće je poručiti iz inostranstva. Potrebno je da kontaktirate Radnu jedinicu „Srbijamarka” na imejl adresu rjsrbijamarka@jp.ptt.rs ili poštansku adresu RJ „Srbijamarka”, Palmotićeva 2, 11000 Beograd, Srbija.

Na osnovu Vaše porudžbine dobićete profakturu sa instrukcijama za plaćanje. Plaćanje se obavlja isključivo međunarodnom bankarskom doznakom (SWIFT) s tim da sve bankarske troškove snosi kupac. Po primljenoj uplati, roba se šalje kupcu u inostranstvu na naznačenu adresu.

Da biste postali pretplatnik na poštanske marke, dođite u našu prodavnicu „Filatelija“ ili na filatelistički šalter i biće Vam otvoren abonman. Na taj način ćete biti sigurni da se marke, koje su predmet Vašeg interesovanja, čuvaju za Vas u toku kalendarske godine. Možete ih kupiti kada Vama odgovara, periodično ili odjednom.

Možete platiti gotovinom, kreditnim karticama, čekom ili uplatiti novac direktno na naš račun prema dostavljenom predračunu.

Marke možete poručiti iz cele Srbije. Potrebno je da kontaktirate prodavnicu „Filatelija“ i dobićete detaljne informacije o željenim artiklima, iznosu koji je potrebno uplatiti i instrukcije za plaćanje. Po primljenoj uplati, marke se šalju Post-ekspres-om na naznačenu adresu. Troškove dostave plaća kupac, prema važećem cenovniku.

Pojedinačna izdanja prigodnih poštanskih maraka se prodaju najduže do isteka tri godine od godine njihovog izdavanja. Nakon isteka tog roka, prigodne poštanske marke se prodaju samo u godišnjim i polugodišnjim kompletima ili tematskim garniturama.

Pored redovnih i prigodnih poštanskih maraka, u prodaji se nalaze i prateći filatelistički proizvodi: FDC koverti, maksimum karte, spomen albumi, tematske garniture, katalozi itd.

Poštanske marke izdate u ranijim godinama mogu se kupiti samo u godišnjim kompletima, spomen albumima ili tematskim garniturama.

Kod nas možete kupiti celokupan filatelistički pribor za kolekcionarstvo. U ponudi su raznovrsni filatelistički klaseri, futrole, plastificirani ulošci, listovi za naknadno punjenje po godištu maraka, lupe, lampe, pincete i sl. Filatelistički pribor je namenjen isključivo prodaji u zemlji.